Volwassenen

VolwassenenStudiebegeleiding: Volwassenen

Ik begeleid volwassenen die bezig zijn met een studie en daar alleen niet helemaal uit komen. Dat kan komen omdat de leerstof lastig is. Of omdat het lang geleden is dat iemand er mee moest werken. Ik bied hulp op rekenen niveau F1 en F2, Nederlands en Engels. 
Het kan ook komen dat uw manier van leren niet aansluit op het aangeboden onderwijs. In dat geval zoek ik samen met u uit wat uw leerstijl is en hoe u dit kunt gebruiken om betere resultaten te bereiken. 

Ik begeleid volwassenen die vroeger door allerlei oorzaken niet goed hebben kunnen leren lezen, schrijven of spellen. Zij lopen steeds tegen allerlei praktische problemen aan want onze maatschappij is geschreven taal heel belangrijk. De post lezen, een menu uitzoeken in een restaurant, berichtjes ontvangen of verzenden met de telefoon, omgaan met een computer: je moet kunnen lezen en schrijven. We stellen samen een plan op met een doel waar we in kleine stapjes naar toe gaan werken. Uiteindelijk kan iedereen lezen en schrijven. Ook hier geldt: je bent nooit te oud om te leren! 

Dit geldt ook voor mensen die uit een ander land afkomstig zijn en graag de Nederlandse taal willen leren beheersen. Ik beschik over diverse programma’s om snel op het gewenste niveau te komen.

 

Vragen?

Een intake gesprek is vanzelfsprekend geheel vrijblijvend.

Tel: 06 - 46112879
Mail: info@rtpraktijk-engel.nl

Flexibel

Onregelmatige tijden? In onderling overleg kan er altijd gekeken worden naar andere tijden.